26.8 C
Chania
Sunday, October 6, 2024

Αναβλήθηκε η δίκη για τον άγριο ξυλοδαρμό των Πακιστανών

Ημερομηνία:

Αναβλήθηκε για τις 13 Νοεμβρίου 2014 η δίκη στη Νεάπολη για τον άγριο ξυλοδαρμό των Πακιστανών.

Η υπόθεση που είχε προκαλέσει ανατριχίλα στην Κρήτη και μάλιστα υπήρξε μια απίστευτη και απρόσμενη εξέλιξη.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, συνελήφθησαν οι 4 Πακιστανοί οι οποίοι ήταν τα θύματα του ξυλοδαρμού αφού δεν έχουν άδεια παραμονής και μάλιστα κινδυνεύουν με διοικητική απέλαση, όπως γράφει η neakriti.gr.

Σύμφωνα με το δικηγόρο τους είναι ορατός ο κίνδυνος να μην αποδοθεί δικαιοσύνη, αν απελαθούν, και το περιθώριο που έχουν είναι περίπου ένας μήνας. Ο δικηγόρος τους μάλιστα κατέθεσε αίτηση επίσπευσης της δίκης και προστασίας των μαρτύρων.

Η αναβολή κρίθηκε αναγκαία, καθώς ο ένας δικηγόρος των κατηγορουμένων επικαλέστηκε κώλυμα που δεν του επέτρεπε να παραστεί στο δικαστήριο, ενώ ο ένας εκ των κατηγορούμενων υποστήριξε ότι λόγω ασθένειας του παιδιού του έπρεπε να αποχωρήσει.

Πάντως, όπως υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι, αρκετές από τις κατηγορίες που τους αποδίδονται είναι ίδιες με το κατηγορητήριο της μεγάλης υπόθεσης που θα εκδικαστεί στην Αθήνα, όπου η κατηγορία αφορά στη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από μέλη της Χρυσής Αυγής και ζήτησαν να μη δικαστούν δύο φορές. Στην ίδια υπόθεση είναι μάρτυρες και οι Πακιστανοί.

Επίσης οι κατηγορούμενοι επανέλαβαν ότι δεν αποδέχονται τις κατηγορίες.

Ο εισαγγελέας ζήτησε τη διεξαγωγή της δίκης λόγω σοβαρών κατηγοριών και της σοβαρότητας της υπόθεσης. Το δικαστήριο όμως δέχτηκε την αναβολή.

candianews.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εστίαση: Φορολογούν τώρα και τα… πουρμπουάρ – Τα POS μετατρέπουν το φιλοδώρημα σε μέρος του μισθού

Ένα σοβαρότατο πρόβλημα που έχει προκύψει στα καταστήματα εστίασης...

«Νομοθετήστε για τα smartphones σαν να είναι τσιγάρα», λέει υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΟΥ

Την άποψη ότι τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να αντιμετωπίζονται από τους...

Φαράγγι της Σαμαριάς: “Ταβάνι” τα 1.000 άτομα την ημέρα

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) ανακοινώνει...