11.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Επίσκεψη μαθητών από το Τορίνο της Ιταλίας στον Δήμαρχο Χανίων, Μ. Σκουλάκη

Ημερομηνία:

Τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, επισκέφθηκαν χθες, Δευτέρα 7/4/2014, το πρωί, μαθητές και μαθήτριες Λυκείου, καθώς και καθηγητές από τον Δήμο του Τορίνο της Ιταλίας, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών ανταλλαγών του προγράμματος ERASMUS,  το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της πόλης μας.
Τους μαθητές υποδέχτηκε στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων ο Δήμαρχος, Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις κοινές δράσεις, που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των δύο Σχολείων και οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας της σχολικής εκπαίδευσης.

Ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε στους μαθητές και στους καθηγητές ενημερωτικές εκδόσεις και έντυπα του Δήμου.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία το νέο κύκλωμα στην Κρήτη

τον σχηματισμό δικογραφίας για 15 άτομα και συνολικά για...