27.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Κακλαμάνης: Η Ιατρίδη παραιτήθηκε γιατί ο Καμμένος είπε όχι σε εκλογή προέδρου

Ημερομηνία:

Μια διαφορετική άποψη για τους λόγους που οδήγησαν την Μίκα Ιατρίδη στην παραίτηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων επικαλέστηκε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η κυρία Ιατρίδη διαφώνησε με τους χειρισμούς του Πάνου Καμμένου αναφορικά με το ζήτημα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε ότι η ενόχληση της Μίκας Ιατρίδη προήλθε από το γεγονός ότι χωρίς οι ΑΝΕΛ να έχουν πάρει απόφαση, ο πρόεδρος του κόμματος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσουν όχι για το νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας.

πηγή: skai.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Αγωνία για Γερμανό πεζοπόρο που αγνοείται

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές στα Σφακιά, καθώς από...

Τραγωδία στα Μάλια: Νεκρός 69χρονος Γερμανός στην παραλία

Σοκαριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της...

Ακινητοποιήθηκε το «Έλυρος» της ΑΝΕΚ – Επέστρεψε στον Πειραιά μετά από 6ωρη περιπέτεια

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Έλυρος» της ΑΝΕΚ βίωσε μια απρόσμενη...