13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Το εμπορικό κέντρο “Ολέα” στον Πλατανιά

Ημερομηνία:

Αυτό που ακούγεται σαν φήμη εδώ και πολύ καιρό στα Χανιά, έγινε πραγματικότητα πολύ γρήγορα στον Πλατανιά. Η δημιουργία του πρώτου εμπορικού κέντρου είναι γεγονός στο νούμερο ένα τουριστικό προορισμό της δυτικής Κρήτης.

Με… ευρωπαϊκό αέρα πλέον ο Πλατανιάς, μπορεί να υπερηφανεύεται και για το “Ολέα”, το νέο, σύγχρονο εμπορικό κέντρο, λίγα μέτρα μετά την κεντρική πλατεία το οποίο “τραβάει” το μάτι των περαστικών και συγκεντρώνει κάθε μέρα και περισσότερους επισκέπτες.

Το “Ολέα”, εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά καθώς διαθέτει ένα εξαιρετικά προσεγμένο εξωτερικό περιβάλλον καθώς και όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου εμπορικού κέντρου.

Αναπτύσσεται σε τρία υπόγεια, σε ισόγειο και πρώτο όροφο, είναι ανοικτό, διαμπερές και βιοκλιματικά σχεδιασμένο, με κοινόχρηστους χώρους, καθιστικά, χώρους πρασίνου, υδάτινες επιφάνειες, Α.Τ.Μς κ.λ.π.

Το πάρκινγκ δεν αποτελεί πρόβλημα για τους επισκέπτες του “Ολέα”, καθώς λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση δημόσιος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων χωρητικότητας 150 θέσεων.

Στο ισόγειο λειτουργούν δέκα εμπορικά καταστήματα, ένα μικρό καφέ και μια τράπεζα και στον όροφο ένα εστιατόριο θαλασσινών και ένα καφέ – μπαρ.

Οι επιχειρήσεις που στεγάζονται είναι :

  • Τράπεζα Χανίων
  • Diesel
  • Italian factory outlet
  • καφέ μπαρ “Βalux”
  • καφέ “Εmporio”
  • εστιατόριο θαλασσινών «Γυαλός»
  • κατάστημα παραδοσιακών τοπικών κρητικών προϊόντων “olivaloe”
  • κατάστημα έθνικ ενδυμάτων και αξεσουάρ
  • κατάστημα δερματίνων ειδών
  • κατάστημα εμπορίας κρυστάλλων, κοσμημάτων και διακοσμητικών
  • κατάστημα πώλησης τουριστικών ειδών

Το εμπορικό κέντρο είναι ιδιοκτησία της εταιρείας real estate “Κρητικά Ακίνητα Α.Ε”. Η σύλληψη, ο σχεδιασμός και η μελέτη είναι προϊόν πανελλήνιου αρχιτεκτονικού διαγωνισμού. Μελετητής του έργου είναι ο γνωστός αρχιτέκτονας Κυριάκος Κυριακίδης.

zarpa.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ