16.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Συνάντηση Κινέζων αξιωματούχων με τον Περιφερειάρχη

Ημερομηνία:

Ο τουρισμός, ο πολιτισμός, τα ποιοτικά Κρητικά προϊόντα, οι εμπορικές συνεργασίες βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες στην Περιφέρεια μεταξύ του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και 6 Κινέζων αξιωματούχων της Επαρχίας Fujian. Επικεφαλής της Κινεζικής αντιπροσωπείας στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνοκινεζικής Ένωσης ChenXiao οι δε Κινέζοι αξιωματούχοι είναι φιλοξενούμενοι της Ελληνοκινεζικής Ένωσης που προωθεί την οικονομική, εμπορική και πολιτιστική συνεργασία.

Επίσης συνάντηση – συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί με τον Περιφερειάρχη την ερχόμενη Τρίτη με άλλη Κινέζικη αντιπροσωπεία από την Επαρχία Guangdong η οποία θα επισκεφτεί την Περιφέρεια.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αφού έκανε στην αρχή της κατάθεσής του στην εξεταστική...

Πηγές ΝΔ: Στέλνουμε τον «Φραπέ» στη δικαιοσύνη

Για «περιφρόνηση» του «Φραπέ» προς την Εξεταστική κάνουν λόγο πηγές της...

Τι λέει ο Κ. Χατζηδάκης για τη σημερινή συνάντηση με τους αγρότες της Κρήτης

«Δεν αμφισβητώ ότι ο αγροτικός τομέας έχει προβλήματα, όπως...