16.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

To Νοέμβριο η προκήρυξη του διαγωνισμού σάτιρας «Παύλος Πολυχρονάκης»

Ημερομηνία:

Τον προσεχή Νοέμβριο θα προκηρυχθεί ο «Παγκόσμιος Διαγωνισμός Έμμετρης Σάτιρας ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ», με καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής την 31 Μαρτίου 2015. Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Χανίων, η οποία επίσης διευκρινίζει ότι η απονομή των βραβείων θα γίνει τον Ιούνιο του 2015.   Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι από τώρα και στο εξής, εκτός από τους 12 πρώτους νικητές οι οποίοι θα λάβουν τα σχετικά διπλώματα και χρηματικά βραβεία, θεσπίζεται και το βραβείο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΕΡΟΣ» (συνοδευόμενο από το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ), το οποίο θα απονεμηθεί «τιμής ένεκεν» στον δημιουργό του ποιήματος που θα συγκεντρώσει την χαμηλότερη βαθμολογία. Κι αυτό για να τονιστεί ότι εξ ίσου μεγάλη αξία με τη νίκη, έχει καί η συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Εμπνευστής και χορηγός του ειδικού αυτού βραβείου είναι ο πρώην Διευθυντής της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης Δρ. Αλέξανδρος Παπαδερός, μέλος της Ε.Π.Δ. Χανίων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs

H πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Aνάπτυξης και Ανασυγκρότησης (ΕBRD), χτυπάει...

Ρωσία: Δεν χαρακτηρίζεται «άμεση απειλή» στη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ – «Θετικό βήμα» λέει το Κρεμλίνο

Το Κρεμλίνο χαιρετίζει κίνηση της κυβέρνησης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ...