15.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Από την Google η λύση στο θέμα της Οθωμανικής Κρήτης

Ημερομηνία:

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από την εμφάνιση της φράσης «Οθωμανική Κρήτη» στον καιρό της Google και την απραξία των αρμόδιων φορέων και του Υπουργείου Εξωτερικών, η ίδια η εταιρεία έρχεται να δώσει λύση στο θέμα.

To Flashnews.gr επικοινώνησε χθες το πρωί με τον κ. Διονύση Κολοκοτσά, Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων για την Ελλάδα και τον ενημέρωσε για το πρόβλημα και για την αναστάτωση που έχει προκληθεί.

Ο κ. Κολοκοτσάς μας διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για τεχνικό σφάλμα το οποίο θα λυθεί άμεσα καθότι έχει ήδη ενημερώσει το αρμόδιο τεχνικό τμήμα της Google.

flashnews.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΜΙΔΑ: Νέος μίνι ΕΝΦΙΑ από το “παράθυρο”

Σε νέο "ΕΝΦΙΑ" υπέρ των Δήμων φαίνεται ότι θα...

Πολύνεκρo ναυάγιο Ιεράπετρας: «Επιστρατεύτηκε» φορτηγό-ψυγείο για τα 17 πτώματα των μεταναστών

Ένα φορτηγό-ψυγείο επιστρατεύτηκε τελικά, όπως είχαμε γράψει από χθες, για...

Π. Πολάκης: «Υπάρχει μαύρο πολιτικό χρήμα στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και οι αγροτικές κινητοποιήσεις, η...