13.8 C
Chania
Monday, December 15, 2025

Ανήλικη με συμπτώματα μέθης στο νοσοκομείο Χανίων

Ημερομηνία:

Άλλο ένα περιστατικό που αφορά σε οξεία μέθη ανήλικης κατεγράφη αυτή τη φορά στα Χανιά .
Το περιστατικό σημειώθηκε αργά την νύχτα της Τρίτης, με την κοπέλα να διακομίζεται  στο Νοσοκομείο Χανίων με συμπτώματα οξείας μέθης.

Η κατάσταση της ανήλικης κρίθηκε τόσο σοβαρή, ώστε  οι γιατροί του Νοσοκομείο αποφάσισαν την άμεση εισαγωγή της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τέλος καλό , όλα καλά όμως για την κοπέλα, η οποία τελικά  εξήλθε απο την Μονάδα χωρίς προβλήματα, ενώ σήμερα παίρνει  εξιτήριο απο το Νοσοκομείο και να επιστρέψει σπίτι της.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ