32.1 C
Chania
Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2026

Τα μυστικά του φιλοτελισμού για παιδιά αύριο στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Χανίων

Ημερομηνία:

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, συνεχίζοντας τη συνεργασία με τη Φιλοτελική Πολιτιστική Εταιρεία Χανίων «Ο Φάρος» ξεκινά το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11π.μ., εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Τα μυστικά του φιλοτελισμού για παιδιά», στον χώρο της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης του Δημοτικού Κήπου.Σκοπός του προγράμματος είναι ο Πρόεδρος της Φιλοτελικής Πολιτιστικής Εταιρείας Χανίων, Πολύκαρπος Αποστολάκης, να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη για το φιλοτελισμό στα παιδιά, τη συλλογή αλλά και τη μελέτη των γραμματοσήμων .

Στην πρώτη συνάντηση με τα παιδιά ο κ. Αποστολάκης θα μιλήσει γενικά για τον φιλοτελισμό, τι σημαίνει, πώς ξεκινάμε τη συλλογή μας και θα αναφερθεί στις συλλογές ανά χώρα αλλά και στις θεματικές συλλογές.

Στη συνέχεια του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες, που έχουν επιλεγεί θα ενθουσιάσουν και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών, αφενός γιατί αφορούν αγαπημένα παιδικά θέματα, όπως:

-Άγρια ζώα
-Λουλούδια- Πουλιά- Ψάρια
-Διάστημα
-Ποδόσφαιρο
-Ολυμπιακοί Αγώνες
-Αρχαιολογία,     κ.α.

αφετέρου γιατί ο κ. Αποστολάκης θα χαρίσει σε κάθε παιδί σημαντικό αριθμό γραμματοσήμων.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά, ηλικίας 7-13 ετών, με προεγγραφή, ελεύθερη είσοδος, στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου στο τηλ. 2821 3 41774.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποστελέχωση στο ΠΑΓΝΗ: Στα όρια της λειτουργικής κατάρρευσης η μεταφορά ασθενών λόγω έλλειψης τραυματιοφορέων

Σε κατάσταση έντονης λειτουργικής πίεσης περιέρχεται το Πανεπιστημιακό Γενικό...

Νίκος Ανδρουλάκης: Οι δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσιάζει...

Το Επιμελητήριο Χανίων καλεί επιχειρήσεις-μέλη του στη 90ή ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Χανίων καλεί επιχειρήσεις-μέλη του για συμμετοχή στο περίπτερό του στη 90ή ΔΕΘ Θεσσαλονίκης, 5-13 Σεπτεμβρίου 2026. Αιτήσεις έως 20 Ιουλίου.

Εκδήλωση της ΚΟ Χανίων του ΚΚΕ με μικρούς επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους

Η Κομματική Οργάνωση Χανίων διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με μικρούς επαγγελματίες στις 20 Ιουλίου στο καφενείο «Η μικρή βουλή». Θα μιλήσει ο βουλευτής Μανώλης Συντυχάκης.