20.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

“Στο καλό”: Καρέ – καρέ η αποδόμηση του Ντάισελμπλουμ από τον Βαρουφάκη | Φωτός

Ημερομηνία:

Ο φωτογραφικός φακός αποτυπώνει πλήρως την δυσαρέσκεια του Γέρουν Ντάισελμπλουμ μετά τις ξεκάθαρες δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη.

Δείτε καρέ-καρέ τον χαιρετισμό των δύο ανδρών όπου ο επικεφαλής του Eurogroup σκύβει δυσαρεστημένος και ψιθυρίζει κάτι στο αυτί του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν δείχνει να πτοείται από τα λεγόμενα του Ντάις και συνεχίζει να στέκεται όρθιος με το χέρι προτεταμένο.

Ο Ευρωπαίος τεχνοκράτης έφυγε «τρέχοντας» αφού είναι αλήθεια πως είχε συνηθίσει σε υποτακτικούς υπουργούς που δεν τολμούσαν να τον κοιτάξουν στα μάτια και τον αντιμετώπιζαν σαν να είναι ο Ιούλιος Καίσαρας.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει στην… πλάτη του τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού κάτι που φαίνεται και από τα σχόλια των πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ