13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

3 βουλευτές της ΝΔ και ο Μιχελογιαννάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ θα απουσιάζουν από την ψηφοφορία για ΠτΔ

Ημερομηνία:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και άλλοι δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δε θα ψηφίσουν τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Μιχελογιαννάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ δε θα ψηφίσει λόγω σοβαρής λοίμωξης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαφωνεί με την απόφαση της ΝΔ για στήριξη της υποψηφιότητας ενώ άλλοι δύο βουλευτές θα απουσιάζουν.

Πρόκειται για τον Σάββα Αναστασιάδη, ο οποίος ανέφερε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, και τον Αλέκο Κοντό, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό.

Από την αποψινή ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας θα απουσιάζει και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Αιτία είναι βαρύτατη λοίμωξη του αναπνευστικού.

Για την κατάσταση της υγείας και για την αδυναμία του να παραστεί στην ψηφοφορία, ο βουλευτής έχει ενημερώσει εγγράφως τον γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...