12.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Πανούσης: Υπάρχουν «μπαχαλάκηδες» που μισθώνονται – Τα Εξάρχεια ελέγχονται από μαφίες, όχι από αντιεξουσιαστές

Ημερομηνία:

«Έχω συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό για αλλαγή σχεδίου δράσης της Αστυνομίας» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 κατήγγειλε ότι υπάρχουν «μπαχαλάκηδες», όπως τους χαρακτήρισε, οι οποίοι δρουν επί μισθώσει για να προκαλούν επεισόδια στα γήπεδα, σε επιχειρήσεις ή στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Πανούσης υποστήριξε, επίσης, ότι τα Εξάρχεια ελέγχονται από μαφίες, ενώ για την κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ είπε ότι πρέπει να λήξει εντός της ημέρας ή αύριο Παρασκευή και να υπάρξει συζήτηση και ομοφωνία από όλες τις αρμόδιες αρχές για το ζήτημα.

Για τις καταλήψεις ο κ. Πανούσης υποστηρίξε ότι είναι συνεχείς και οργανωμένες προσθέτοντας ότι οι καταληψίες δεν είναι οργισμένοι νέοι. «Μακάρι να ήταν οργισμένοι νέοι αυτοί που συλλαμβάνουμε, είναι πολύ πιο μπερδεμένο. Ποιος ελέγχει τα Εξάρχεια; Τα Εξάρχεια ελέγχονται από μαφίες όχι από τους λεγόμενους αντεξουσιαστές».

koutipandoras.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...