14.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Οι 3.000 απολύσεις φέρνουν χάος στην Air France – Πήγαν να λιντσάρουν στελέχη | Βίντεο

Ημερομηνία:

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν σήμερα έξω από τα κεντρικά γραφεία της Air France στον απόηχο της απόφασης της εταιρείας  για συρρίκνωση των δραστηριοτήτων της που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην απώλεια περίπου 3.000 θέσεων εργασίας σε βάθος διετίας.

Τέσσερα σωματεία εργαζομένων προχώρησαν σε απεργιακές κινητοποιήσεις και εκατοντάδες εξαγριωμένοι υπάλληλοι της εταιρείας συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας προσπαθώντας μπουν μέσα.

Μόλις εμφανίστηκε ο διευθυντής προσωπικού οι υπάλληλοι του επιτέθηκαν σκίζοντας του τα ρούχα. Ο επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού και εργασιακών σχέσεων της εταιρίας Ξαβιέ Μπροσέτα έντρομος, αναγκάστηκε να σκαρφαλώσει στην περίφραξη του κτιρίου ώστε να γλιτώσει από τους οργισμένους συγκεντρωμένους.

Οι διαδηλωτές εξάλλου απαίτησαν την παραίτηση του επικεφαλής του ομίλου Air France/KLM, Αλεξάντρ ντε Ζουνιάκ, προκαλώντας την ξαφνική αποχώρηση του διευθύνοντος συμβούλου της γαλλικής εταιρίας Φρεντερίκ Γκαζί.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...