17.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Προβάδισμα 9% για το «ναι» στο Brexit

Ημερομηνία:

Το ραντεβού με το δημοψήφισμα για το Brexit έχει δοθεί για τον ερχόμενο Ιούλιο, και 5 μήνες μόλις πριν οι Βρετανοί ψηφίζουν ναι στην έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Προβάδισμα 9% έχει το «ναι» σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε μετά την παρουσίαση των προτάσεων του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον για την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η έρευνα του YouGov για την εφημερίδα Times εμφανίζει τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα διαφορά ανάμεσα στο «ναι» και το «όχι».

Συγκεκριμένα, το 45% των Βρετανών θα ψήφιζε σήμερα υπέρ της εξόδου από την Ε.Ε., έναντι του 36% που θα ψήφιζε υπέρ της παραμονής. Το 19% εμφανίζεται αναποφάσιστο.

tvxs.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα Χανιά ο Κώστας Λαπαβίτσας στις 23 Μαΐου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 Κώστας Λαπαβίτσας θα βρεί...

Οι κορυφαίοι του στίβου την Κυριακή στα «Βενιζέλεια»

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και φέτος οι διεθνείς...