16.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Η ΔΕΔΔΗΕ διαψεύδει οτι η φωτιά στη Χίο προκλήθηκε από καλώδιο της ΔΕΗ

Ημερομηνία:

Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι της Χίου έπειτα από τη μεγάλη πυρκαγιά στο νησί όπου μάλιστα εως τώρα δεν έχει η ολοκληρωθεί η κατάσβεσή της.

Από την πρώτη στιγμή εξετάζεται και από ειδικά κλιμάκια που έχουν μεταβεί στο νησί η αιτία από την οποία προκλήθηκε αυτή η μεγάλη φωτιά που κατέστρεψε τεράστιες εκτάσεις γης στο νησί.

Η εκπροσώπος του ΔΕΔΔΗΕ, πάντως, σε δηλώσεις της σε τοπικά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα στο politischios.gr, διαψεύδει οποιοδήποτε σενάριο που δείχνει ότι η πυρκαγιά προήλθε από πτώση καλωδίου της ΔΕΗ.

«Βεβαιώνουμε τους πάντες ότι η πυρκαγιά δεν προήλθε από το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιά στο δίκτυο μας και όχι το αντίστροφο. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά αυτά τα σενάρια, δεν υπάρχει καμία απόδειξη αλλά ούτε καν ένδειξη ότι η πυρκαγιά οφείλεται στο δίκτυο της ΔΕΗ», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΔΕΔΔΗΕ.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ραντεβού” στο Μαξίμου με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης για τους Κρητικούς αγροτοκτηνοτρόφους

Το πολυπόθητο ραντεβού που περίμεναν εκπρόσωποι των αγροτοκτηνοτρόφων στο...