19.4 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Αποκάλυψη προέδρου δανειοληπτών: Εκπαιδεύουν ειδική μονάδα των ΜΑΤ για τις εξώσεις από τους πλειστηριασμούς | ηχητικό

Ημερομηνία:

Οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας ακόμη και για ελάχιστα ευρώ οφειλή στο Δημόσιο, τις τράπεζες και τα funds, όχι απλά θα πολλαπλασιαστούν το πρώτο του 2017 , αλλά θα πάρουν χαρακτηριστικά μοντέλου Ισπανίας, είπε στον 9.84 ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας  Δανειοληπτών.

Μάλιστα αποκάλυψε, ότι σύμφωνα με πληροφορίες της Ομοσπονδίας, έχει υπάρξει ήδη ειδική εκπαίδευση και συγκρότηση εντός των δυνάμεων των ΜΑΤ, σε τμήμα πάνω σε θέματα διαχείρισης εξώσεων και πλειστηριασμών.

Ο Βαγγέλης Κρητικός , παρουσίασε νέα αρνητικά στοιχεία για τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις σε λαϊκά νοικοκυριά αλλά και επιχειρήσεις, σημειώνοντας  με νόημα ότι είμαστε μπροστά σε κοινωνική όξυνση που μπορεί να προσλάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αν δεν υπάρξει πολιτική λύση στα κόκκινα δάνεια.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=qS2o8lo_k40″]

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζόμενων στους Δήμους στις 16 Δεκεμβρίου

24ωρη πανελλαδική απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 16 Δεκεμβρίου: «Φτάνει...

Αποσύρθηκε από το Ευρωπαϊκό 25άρας ο Παπαστάμος

Άτυχος στάθηκε ο Χανιώτης κολυμβητής Απόστολος Παπαστάμος, ο οποίος...