13.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Χάλκινα τα κορίτσια του ξίφους ασκήσεως της ΑΛΞ Χανίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ημερομηνία:

Με απόλυτη επιτυχία για τα σπαθιά της Λέσχης ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών το τριήμερο 17 – 19 Μαρτίου στη Φλώρινα. Η ομάδα του Ξίφους Ασκήσεως Νέων Γυναικών με τις Μαρκαντωνάκη Μαρία, Παπαδουλάκη Κατερίνα, Μανουδάκη Χρυσηίδα και Μπομπολακη Κατερίνα  ανέβηκαν στην Τρίτη θέση του βάθρου κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο.

Η αποστολή της ΑΛΞ. Χανίων έφυγε από τα Χανιά με τους

Ξίφος Ασκήσεως Νέων Ανδρών

  1. Γαβριλιδης Σαββας

Ξίφος Ασκήσεως Νέων Γυναικών

  1. Μαρκαντωνάκη Μαρία
  2. Πααδουλάκη Αικατερίνη
  3. Μανουδάκη Χρυσηίδα
  4. Μπομπολακη Κατερινα (μόνο Ομαδικό)

Ξίφος Μονομαχίας Νέων Ανδρών

  1. Δρανδάκης Μάρκος
  2. Στγιεπάνοβιτς Τόμισλαβ
  3. Στογιάνοβιτς Μίλος (μόνο Ομαδικό)

Την ομάδα συνόδευαν οι προπονητές κκ Αριστείδης Ματσατσίνης και Μιχάλης Κωνσταντινόπουλος και ο Πρόεδρος του ΔΣ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΞ κος Ιπποκράτης Μανουδάκης και ο Ταμίας της Λέσχης κος Βαγγέλης Τσιτσιρίδης

Μαζί τους ήταν και οι Γιάννης Τσιτσιρίδης και Θέμης Παπαντωνίου του Ξίφους Ασκήσεως που με τον παλιό αθλητή της Λεσχης Πέτρο Δημητρόπουλο στο Ξίφος Μονομαχίας  και φέτος αγωνίζονται με την ομάδα του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας.

Πληθωρική συμμετοχή αθλητών (183) και ομάδων (49), κατάμεστη αίθουσα και δυνατές μάχες είχαμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών στη Φλώρινα.

Τα αποτελέσματα:

ΑΝΔΡΕΣ :

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία το νέο κύκλωμα στην Κρήτη

τον σχηματισμό δικογραφίας για 15 άτομα και συνολικά για...