26.8 C
Chania
Saturday, June 29, 2024

Η ΔΕΥΑΧ “επιτίθεται” με “δαγκάνες” σε μικροοφειλέτες 200 με 300 ευρώ και τους κόβει το νερό – Καταγγελία για την περιοχή της Σπλάντζιας

Ημερομηνία:

Σε μία σημαντική καταγγελία προχώρησε ο Νίκος Ζωγραφάκης σχετικά με διακοπές υδροδότησης σε μικροοφειλετές της ΔΕΥΑΧ για χρέη μερικών εκατοντάδων ευρώ στην περιοχή Σπλάντζια – Μαχαιράδικα.

Γράφει σχετικά:

Σήμερα τα ξημερώματα η γειτονιά μου δέχτηκε άνανδρη αιφνιδιαστική επίθεση από πραιτοριανούς της ΔΕΥΑΧ. Η επίθεση διακοπής υδροδότησης είχε στόχο μικροοφειλέτες για ποσά 200 – 300 €

Χρησιμοποιήθηκε η νέα ειδική “δαγκάνα” της ΔΕΥΑΧ και συνοδεύτηκε από απειλητικό σημείωμα γραμμένο με κόκκινα γράμματα που αναφέρει:

“Η παραβίαση σφραγισμένου υγρομέτρου αποτελεί ποινικό αδίκημα”.

Δεν φτάνει που χώνουν 15% επαύξηση στο είδη πανάκριβο νεράκι σε αυτούς που δυσκολεύονται να το πληρώσουν, αλλά για να το επανασυνδέσουν ζητάνε και 25€ νταβατζιλίκι.

Κύριοι της διοίκησης της ΔΕΥΑΧ δεν πάτε καθόλου καλά!

Κανένας δεν αφήνει απλήρωτο το νερό του από βίτσιο.

Ξαναρωτάω …

Πόσο στοίχισαν οι “δαγκάνες” και πόσες αγοράσατε;

Πόσα είναι τα σπίτια σήμερα στα Χανιά με διακοπή υδροδότησης; 100; 300; 500; … Πόσα; Αριθμό;

Καλά θα κάνετε να απαντήσετε.

Θα τα λέμε …

Δείτε σχετικά:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ