12.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Συνάντηση του Προέδρου της Τράπεζας Χανίων με τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο

Ημερομηνία:

Με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, κ. Μιχάλης Μαρακάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επαφών του πρώτου με θεσμικούς παράγοντες της Κρήτης και τοπικές επιχειρηματικές μονάδες. Η συνάντηση έλαβε χώραστο κατάστημα της Τράπεζας στο Ηράκλειο, επί της Λεωφόρου Κνωσού 212.

Ο κ. Μαρακάκης είχε την ευκαιρία να καλοσωρίσει τον Υπουργό Οικονομικών στο κατάστημα της Τράπεζας όπου του παρουσίασε εν συντομία την ταυτότητα και την δραστηριότητα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Επιπλέον, οι κ.κ. Τσακαλώτος και Μαρακάκης συνομίλησαν για θέματα που αφορούσαν την πορεία της Ελληνικής οικονομίας και της οικονομίας της Κρήτης ειδικότερα, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το τραπεζικό σύστημα συνολικά, τον θεσμό των συνεταιριστικών τραπεζών και τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν σε τοπικό επίπεδο.

2

Μετά την συνάντηση, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, κ. Μιχάλης Μαρακάκης δήλωσε¨Σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Υπουργό Οικονομικών για ζητήματα οικονομίας, τοπικής ανάπτυξης αλλά και για  την πορεία του Τραπεζικού κλάδου. Αναφερθήκαμε επίσης και σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τις Συνεταιριστικές Τράπεζες και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την στάση του Υπουργού, ο οποίος βρίσκεται πάντα έμπρακτα δίπλα στον θεσμό των Συνεταιριστικών Τραπεζών αλλά και στην Τράπεζα μας αναγνωρίζοντας το έργο μας.¨

O κ. Τσακαλώτος βρίσκεται σήμερα στην Κρήτη προκειμένου να παραστεί ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που πραγματοποιούν το Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το Οικονομικό Επιμελητήριο–Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος–Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με θέμα «Έξοδος & ανάπτυξη με την κοινωνία σύμμαχο».

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ