13.8 C
Chania
Sunday, December 21, 2025

Π. Πολάκης: Σταματήστε τα μακάβρια μαθηματικά. Μην προσθέτετε τον αριθμό των αγνοούμενων στον αριθμό των νεκρών

Ημερομηνία:

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και βουλευτής Χανίων μετά τον ισχυρισμό του ότι η φωτιά στο Μάτι έγινε λόγω εμπρησμού (εμπρησμός φαίνεται ότι υπάρχει στην Κινέτα) τώρα ζητά από όλους να σταματήσουν τα “ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ”. Τα μακάβρια μαθηματικά είναι αυτά που προσθέτουν τον αριθμό ττων αγνοούμενων στον αριθμό των νεκρών, λέει ο Υπουργός και σημειώνει ότι οι ιατροδικαστικές έχουν ταυτοποιήσει μόλις 59 σωρούν, ως εκ τούτου, πολλές από τις σωρούς μπορεί να είναι των αγνοούμενων.

Διαβάστε τι αναφέρει:

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ .

Μην προσθέτετε τον αριθμό των αγνοουμένων (25) στον αριθμό των νεκρών !!!!!!
Έχουν ταυτοποιηθεί 59 σωροί, μέχρι στιγμής, απο τους ιατροδικαστές!!
Έχουν γίνει αναζητήσεις 84 ατόμων στο νεκροτομείο.
Και απομένουν 25 αγνοούμενοι που ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί..

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ !!!!!!!

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η «τυχαία» διαρροή ότι ελέγχεται ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ προκαλεί ερωτήματα

Των κυβερνητικών δηλώσεων για παράλογες απαιτήσεις των αγροτών, «αδιαλλαξία»...