12.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Ο Ερίκ Αμπιντάλ λυράρης στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Ο γνωστός αγιονικολιώτης καλλιτέχνης Δημήτρης Θραψανιώτης μοιράστηκε την εμπειρία του με το διάσημο γάλλο παλιό ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και νυν παράγοντα της.

Γράφει χαρακτηριστικά:

έτσι λοιπόν βρεθήκαμε -πριν μερικές μέρες – να παίζουμε μουσική για τον διάσημο ποδοσφαιριστή Ερικ Αμπιντάλ !!! και την παρέα τους, μετά απο πρόσκληση του κ. Αθηναγόρα Ανδρεαδακη ,τον οποίο και ευχαριστούμε που εμπιστευτικέ στις νότες μας τον διάσημο καλεσμένο του , μια εξαιρετική βραδιά … Αυτά την πρώτη φορά ,γιατί την επόμενη οχι απλώς περάσαμε θαυμάσια μα ο Ερικ μας εξέπληξε παίζοντας λύρα και λαούτο ενώ όπως θα ακούσετε είναι καλλίφωνος! μου έκανε μάλιστα την τιμή να τραγουδήσει ένα δικό μου τραγούδι για πρώτη φορά !!!!! πρόκειται για έναν φωτεινό άνθρωπο μια ευγενική φυσιογνωμία ένα απίστευτο ταλέντο …. τίποτα τυχαίο!!!! ας είναι καλά!!!

fonien.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μύρωνας διώκεται για τις ιδέες του – Η μεγάλη αχαριστία του Κυριάκου

Του Λευτέρη Τζουανάκη Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ένα ανήκουστο δράμα...

Κρήτη: Χιλιάδες οι κενές θέσεις στα ξενοδοχεία και το 2026 – Αρχίζει το «κυνήγι» του προσωπικού

Το ζήτημα των ελλείψεων προσωπικού στα ξενοδοχεία έχει εξελιχθεί...