11.8 C
Chania
Thursday, December 18, 2025

Διαθέσαν τα έσοδα της διοργάνωσης Sfakia Vertical Run 2018 για να αγοραστούν 5 καινούργιες βιβλιοθήκες στο Δημοτικό Σχολείο Ανώπολης

Ημερομηνία:

Άξια συγχαρητηρίων είναι η κίνηση των διοργανωτών του Sfakia Vertical Run 2018. Όλα τα έσοδα από τη διοργάνωση του αγώνα πήγαν για την αγορά πέντε βιβλιοθηκών οι οποίες και τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Ανώπολης Σφακίων.

Σε σχετικό κείμενο, το οποίο συνοδεύεται και από φωτογραφίες, αναφέρονται τα εξής:

Το Sfakia Vertical Run 2018 εκπλήρωσε τον τελευταίο και σημαντικότερο στόχο του.

Διαθέσαμε τα έσοδα της διοργάνωσης να αγοραστούν πέντε καινούργιες βιβλιοθήκες και σήμερα παραδόθηκαν στο δημοτικό σχολείο Ανώπολης .

Η χαρά μας είναι μεγάλη, που μπορέσαμε να προσφέρουμε έστω και αυτό το λίγο, στα παιδιά και στους ανθρώπους αυτού του τόπου!

Ευχαριστούμε πολύ όσους πήραν μέρος στο φετινό αγώνα. Με τη δική τους συμμετοχή επιτεύχθηκαν τα παραπάνω!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μύρωνας διώκεται για τις ιδέες του – Η μεγάλη αχαριστία του Κυριάκου

Του Λευτέρη Τζουανάκη Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ένα ανήκουστο δράμα...

Κρήτη: Χιλιάδες οι κενές θέσεις στα ξενοδοχεία και το 2026 – Αρχίζει το «κυνήγι» του προσωπικού

Το ζήτημα των ελλείψεων προσωπικού στα ξενοδοχεία έχει εξελιχθεί...