18.8 C
Chania
Wednesday, December 24, 2025

Άγριο επεισόδιο Μητσοτάκη με Πολάκη: «Σήκω φύγε από εδώ» – «Δεν θα μας πείτε εσείς για φασισμό»

Ημερομηνία:

Κάθε προηγούμενο αλλά και στάδιο πολιτικής ορθότητας ξεπέρασε η συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Και αυτό γιατί όταν η συζήτηση ξεπέρασε το καθαρά πολιτικό σκέλος και πέρασε σε αυτό των πολιτικών αναφορών το θερμόμετρο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ανέβηκε σε πρωτόγνωρα-ακόμα και γι αυτή τη Βουλή- επίπεδο.

Χαρακτηριστική ήταν η στιχομυθία μεταξύ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριακού Μητσοτάκη και αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη οι οποίοι έδωσαν συνέχεια στην αρχική τους κόντρα. «Δεν θα μας πείτε εσείς για φασισμό! Θα τα πούμε αύριο», είπε ο κ. Πολάκης καθώς σηκώθηκε και πήγε στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας μετά την αναφορα Μητσοτάκη περί σχέσεων της οικογένειας Τσίπρας με τη Χούντα για να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης: «Σήκω φύγε από δω!».

Αλλά και νωρίτερα, σημειώθηκε κόντρα μεταξύ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του αναπληρωτή υπουργού Υγρίας. «Καλώς τον και ας άργησε», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. στον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη-τον οποίο είχε περάσει νωρίτερα από κόσκινο στην Ομιλία του- όταν ο τελευταίος έφυγε από τα πίσω έδρανα ου Σώματος και ανέβηκε σε εκείνα των υπουργών.

«Καλώς σε βρήκα», του απάντησε ο τελευταίος μέσα στο πανδαιμόνιο που είχε προκληθεί εντός της Ολομέλειας.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=80&v=NH-GKF_qvzg”]

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γρίπη, RSV και Covid-19: Η κορύφωση είναι μπροστά μας – Τι φοβούνται οι επιστήμονες

Μπορεί η γρίπη, ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός (RSV) και...

Μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο ΠαΓΝΗ

Εκπρόσωποι της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ, έχοντας στο...

Έργα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας από τον Δήμο Σφακίων

Ιωάννης Ζερβός: «Προετοιμαζόμαστε για κάθε σενάριο που αφορά σε...