15.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Και η Natalie Christopher εξαφανίστηκε κατά το τζόκινγκ;: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου

Ημερομηνία:

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 34χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, καθώς ένα νέο στοιχείο περιπλέκει την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εγκληματολόγοι εντόπισαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι ξενοδοχείου που μοιραζόταν η κοπέλα με τον Κύπριο σύντροφό της.

Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι αν οι κηλίδες προέρχονται από κάποια φυσική αιτία όπως μιαρινορραγία, ή εάν είναι αποτέλεσμα κάποιου χτυπήματος, ενώ θα σταλούν και για εξέταση DNA για να αποδεχθεί αν ανήκουν στη γυναίκα ή όχι.

Συγχρόνως, οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το σημείο που εξέπεμψε για τελευταία φορά το κινητό της μέσω του στίγματός τους, πιστεύοντας πως έτσι θα έχουν το σημείο όπου βρισκόταν. Επιπλέον, έχει ζητηθεί η άρση του απορρήτου, ώστε να εντοπισθεί αν η τελευταία κλήση ήταν εισερχόμενη ή εξερχόμενη.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της κοπέλας είναι άκαρπες έως τώρα, παρά την συνδρομή της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και αστυνομικών δυνάμεων από γειτονικά νησιά – ακόμα και με ελικόπτερα και drones.

Η κατάθεση του 38χρονου Κύπριου

Η 34χρονη, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, μετέβη στις 3 Αυγούστου στην Ικαρία, στην περιοχή Κεραμέ, με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο άνδρας στους αστυνομικούς το πρωί της Δευτέρας, όταν ξύπνησε, τηλεφώνησε στην 34χρονη γιατί έλειπε και εκείνη του ανέφερε ότι είχε πάει για τρέξιμο. Η ώρα περνούσε και η 34χρονη έκτοτε δεν σήκωσε ξανά το τηλέφωνό της. Έτσι, ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της, στις 12:40 της Δευτέρας. Το κινητό της γυναίκας εξέπεμψε τελευταία φορά από την ίδια περιοχή. Ωστόσο, ενώ αρχικά καλούσε, έπειτα η συσκευή έκλεισε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...