29.4 C
Chania
Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2026

Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Να κάνουν την αυτοκριτική τους

Ημερομηνία:

Ανοικτό το ενδεχόμενο, συνεργασίας του Κινήματος Αλλαγής, με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, άφησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Ελλαδα 943, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, κ. Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης, τόνισε οτι το ΚΙΝΑΛ, όποτε χρειάστηκε και έκρινε ότι είναι προς το συμφέρον της χώρας, στήριξε τις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης. Άλλωστε όπως είπε, σε αρκετές περιπτώσεις, είτε στην αυτοδιοίκηση είτε στον συνδικαλιστικό τομέα υπήρξαν συνεργασίες και πάνω σε αυτή την βάση, δεν απέκλεισε, ο κ. Χρηστίδης, το ενδεχόμενο και άλλων συνεργασιών.

Όσο για την χθεσινή συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών, στο Divani Caravel, με τον  Αλέξη Τσίπρα την χαρακτήρισε «μία από τα ίδια». Καλώντας παράλληλα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, να κάνει την αυτοκριτική του για τα 4,5 χρόνια της κυβέρνησής του, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, σε ότι αφορά τον Ανδρέα Παπανδρέου.

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστίες Δήμου Χανίων για την ιατρική κάλυψη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Πίστας

Ο Δήμος Χανίων ευχαρίστησε ΕΚΑΒ, IASIS και Κλινική Τσεπέτη για την ιατρική κάλυψη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Πίστας στο Ποδηλατοδρόμιο.

Χαράλαμπος Κουκιανάκης: «Ο ΒΟΑΚ πρέπει να ενώνει, όχι να αποκόπτει τα χωριά μας»

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης ζητά άμεση αποκατάσταση της πρόσβασης των οικισμών στον ΒΟΑΚ. Επιστολή στο Υπουργείο Υποδομών για τα προβλήματα σε Φρε, Νίπους, Κάινα και Αγίους Πάντες.

Σύλληψη δύο ημεδαπών στο Λασίθι για παραβάσεις προστασίας ανηλίκων και σωματική βλάβη

Σύλληψη 43χρονου κηδεμόνα και 46χρονου διοργανωτή στο Λασίθι για παραβάσεις προστασίας ανηλίκων. Ανήλικος περιήλθε σε μέθη σε κοινωνική εκδήλωση στον Άγιο Νικόλαο.

Γιορτή θαλάσσιας χελώνας στον Σταυρό: Δράση για την προστασία του περιβάλλοντος στις 16 Αυγούστου

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Σταυρού διοργανώνει στις 16 Αυγούστου δράση για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta στην Παχιά Άμμο με αστροπαρατήρηση και δραστηριότητες.