16.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

Π. Πολάκης για τον Αντώνη Μπαλωμενάκη: “Ήσουνα η πρεπειά του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά”

Ημερομηνία:

Με μήνυμα που ανέρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης αναφέρει τα εξής για τον θάνατο του Αντώνη Μπαλωμενάκη:

Καλό ταξίδι φίλε και σύντροφε Αντώνη.

Ήσουνα η πρεπειά του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά .Ηθικος,συγκροτημένος,ακριβής,,προσηλωμένος και ακούραστος εργάτης της αριστεράς και της προοπτικής της !

Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς σου!

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Εικόνα παρακμής και απαξίωσης με την κάτι-σαν-κατάθεση του «Φραπέ»

Ακόμα και ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δύσκολα θα μπορούσε...