17.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Δενδροφύτευση στην Πολυτεχνειούπολη την Παρασκευή 6 Μαρτίου

Ημερομηνία:

Tην Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 από τις 10:00 έως τις 12:00 σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ως εθελοντές σε δράση Δενδροφύτευσης που θα πραγματοποιηθεί εντός της Πολυτεχνειούπολης!

Η πρόσκληση εθελοντισμού αφορά όλα τα μέλη της Πολυτεχνικής κοινότητας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο εθελοντή. Η δράση είναι zero budget, με τη συνεργασία χορηγών.

Για οργανωτικούς λόγους παρακαλούμε για την δήλωση συμμετοχής σας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας: https://survey.tuc.gr/index.php/764913

Δίνουμε ραντεβού στις 9.45 π.μ. στον κεντρικό πεζόδρομο της Πολυτεχνειούπολης, στη διασταύρωση ΜΠΔ-ΜΗΧΟΠ-Εστίας και ομορφαίνουμε παρέα τον χώρο του Πολυτεχνείου μας!

Η δράση της δενδροφύτευσης στην Πολυτεχνειούπολη υλοποιείται με τη συνεργασία, της Διεύθυνσης Δασών Ν. Χανίων/Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, της ΔΕΔΙΣΑ GREEN Team και της εταιρείας COCO-MAT, με τη συμμετοχή της Ραδιοφωνικής Ομάδας του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ράδιο Ένταση 93.5 FM.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπιτικές προτάσεις

Μπακλαβάς Μισό κιλό φύλλο κρούστας, 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα, 250...

N. Ανδρουλάκης: Η κοινωνία είναι στο πλευρό των αγροτών – Η κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη μας

Για τις αγροτικές κινητοποιήσεις μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ανδρουλάκης, στην εκπομπή «Στο...