32.7 C
Chania
Τετάρτη, 29 Ιουλίου, 2026

Ο Ορειβατικός στην Γαύδο

Ημερομηνία:

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει τριήμερη δραστηριότητα, για να πραγματοποιήσει επίσκεψη με εύκολες πεζοπορίες στο ακριτικό νησί της Γαύδου, το τριήμερο 13, 14 και 15 Αυγούστου 2011. Η προσέγγιση στο νησί θα γίνει με πλοίο από το λιμάνι της Χώρα Σφακίων και η διανυκτέρευση θα γίνει στο ύπαιθρο με ατομικά εφόδια. Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων στο νησί θα διαμορφωθεί ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων και θα περιλαμβάνει πεζοπορίες, μπάνιο και ξεκούραση στις όμορφες παραλίες του νησιού.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου 13/ 08, ώρα 09:00, κι επιστροφή νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 16/08.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα μας www. eoshanion.gr. Αρχηγός της δραστηριότητας είναι ο κ. Νεκτάριος Τζεγιαν-νάκης.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκτακτα μέτρα από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων λόγω επιδείνωσης καιρικών συνθηκών

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων εξέδωσε διαταγή αυξημένης ετοιμότητας λόγω θυελλωδών ανέμων. Σε επιφυλακή Λιμενικό, Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ για παροχή βοήθειας σε κινδυνεύοντα σκάφη.

Απαγόρευση διέλευσης νότια της Κρήτης: Ναυτικές ασκήσεις του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση για απαγόρευση διέλευσης νότια της Κρήτης λόγω ναυτικών ασκήσεων με πραγματικά πυρά του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού στις 2 ή 3 Αυγούστου 2026.

Περιφέρεια Κρήτης: Δημόσια διαβούλευση για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2028-2034

Η Περιφέρεια Κρήτης προχωρά στη διαβούλευση για τη νέα ΚΑΠ 2028-2034 με θεματικές Ομάδες Εργασίας για μέλι, κτηνοτροφία, κηπευτικά, κρασί και ελαιόλαδο. Ανοικτή πρόσκληση σε πολίτες.

Ακυρώνεται η ανοιχτή βραδιά στο Αστεροσκοπείο Σκίνακα λόγω εκτάκτων εργασιών

Ακυρώνεται η ανοιχτή βραδιά στο Αστεροσκοπείο Σκίνακα στις 29 Ιουλίου 2026 λόγω εκτάκτων εργασιών. Ανακοίνωση από το Ινστιτούτο Αστροφυσικής του ΙΤΕ για την ασφάλεια επισκεπτών.