12.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Βράβευση τμήματος Κανοε καγιάκ του ΝΟΧ από τον αντιπεριφερειάρχη

Ημερομηνία:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης τίμησε σήμερα Παρασκευή 12-8-2011 τα μέλη του τμήματος ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ του Ν.Ο.Χ., που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κανόε καγιάκ ανάπτυξης σπριντ που διεξήχθη στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, πριν από λίγες ημέρες.

Ο κ. Βουλγαράκης παρέδωσε τιμητικούς επαίνους στους μικρούς αθλητές, στον Έφορο του Τμήματος κ. Δημ. Καλλιβρετάκη καθώς και στον Προπονητή κ. Μανόλη Αγγελάκη και τον Βοηθό Προπονητή κ. Πουλιανίτη Γιώργο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη   τους νεαρούς αθλητές, συζήτησε μαζί τους καθώς και με τον έφορο και τον προπονητή του τμήματος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και συμφώνησαν σε μία νέα συνάντηση ώστε να βρεθούν τρόποι υποστήριξης της ομάδας ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...