18.2 C
Chania
Τετάρτη, 1 Απριλίου, 2026

Κρητή: Νεκρός 25χρονος Γερμανός στον Άγιο Νικόλαο – Έχασε τις αισθήσεις ενώ κολυμπούσε σε πισίνα

Ημερομηνία:

Ελάχιστοι είναι οι τουρίστες που έχουν έλθει μέχρι στιγμής στην Κρήτη, όμως πάραυτα δε λείπουν και τα τραγικά γεγονότα.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ένας 25χρονος τουρίστας από την Γερμανία, ο οποίος κολυμπούσε σε πισίνα σε ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες του έκαναν Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Όμως, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και των γιατρών της ΜΕΘ Αγίου Νικολάου ο νεαρός άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως αναφέρει το τοπικό site cretapost.gr, πιθανότερο σενάριο για το συμβάν είναι ο 25χρονος να υπέστη έμφραγμα, την ώρα που κολυμπούσε.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ορκίστηκαν οι 22 νέοι δημοτικοί αστυνομικοί στον Δήμο Χανίων – Σημανδηράκης: «Ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας δεν είναι κατασταλτικός»

Ορκίστηκαν 22 νέοι δημοτικοί αστυνομικοί στον Δήμο Χανίων. Ο Δήμαρχος Σημανδηράκης τόνισε ότι ο ρόλος τους δεν είναι κατασταλτικός αλλά στηρίζεται στη συνεργασία με τους πολίτες.

Η Περιφέρεια Κρήτης στο Roadshow «GRECIA: Un mondo di destinazioni» στη Σικελία

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στο Roadshow «GRECIA: Un mondo di destinazioni» στην Κατάνια και Παλέρμο. Στόχος η ενίσχυση τουριστικών συνεργασιών με τη Σικελία και νέες αεροπορικές συνδέσεις.

Επιτυχής υλοποίηση ευρωπαϊκού έργου Erasmus+ από το ΜΑΙΧ στα Χανιά

Το ΜΑΙΧ ολοκλήρωσε επιτυχώς ευρωπαϊκό έργο Erasmus+ στα Χανιά, επιμορφώνοντας 20 Ιταλούς ξενοδόχους σε θέματα αειφόρου τουρισμού και επιχειρηματικότητας. Συνεργασία με Federalberghi Umbria.