Ενίσχυση των Κέντρων Υγείας με δύο ασθενοφόρα στα Χανιά
100
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Κοινωνία
Προηγούμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η Κούβα ως «πρωτεύουσα του κομμουνισμού»: Έκθεση του Μάρκο Ρούμπιο επαναφέρει τη γλώσσα του Ψυχρού Πολέμου και στοχεύει αντιφασίστες και φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές!
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποδίδει στην Αβάνα μια ενιαία εκστρατεία...
Άνοιξε η πλατφόρμα για vouchers βρεφονηπιακών σταθμών και ΚΔΑΠ στα Χανιά
Άνοιξε η πλατφόρμα για vouchers βρεφονηπιακών σταθμών και ΚΔΑΠ στα Χανιά. Αιτήσεις έως 5 Αυγούστου 2026 μέσω eetaa.gr. Κλιμακωτή υποβολή ανάλογα με το ΑΦΜ.
Σύσκεψη Ροκάκη – Πιτσιλή στο Επιμελητήριο Χανίων: Οι προτεραιότητες της επιχειρηματικότητας για τα δημόσια έσοδα
Σύσκεψη Ροκάκη - Πιτσιλή στο Επιμελητήριο Χανίων για φορολογικά ζητήματα. Προτάσεις για δωρεάν ψηφιακή τιμολόγηση, καταπολέμηση παραοικονομίας και απλούστευση φορολογικού συστήματος.
Ανακοίνωση Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων για ενεργοποίηση πεδίου βολής στη θαλάσσια περιοχή της Κρήτης
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων ανακοινώνει την ενεργοποίηση του πεδίου βολής «A1» στις 21 Ιουλίου 2026. Απαγόρευση διέλευσης σκαφών από τη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Κρήτης.




