14.3 C
Chania
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026

“Stop” της Jet2 σε πτήσεις και προγράμματα διακοπών για Κρήτη

Ημερομηνία:

Ο όμιλος Jet2 ανέστειλε όλες τις πτήσεις και τα προγράμματα διακοπών που είχε στην Ελλάδα και την Κύπρο για το υπόλοιπο του έτους, μετά τις τελευταίες ταξιδιωτικές οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης.

Ειδικότερα, ο Jet2 ακύρωσε το πρόγραμμα στην Κρήτη και τη Ρόδο – τους μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς στους οποίους εξακολουθούσε να λειτουργεί αυτήν την εποχή- και θα επανέλθει στις 31 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα στην Κύπρο επίσης θα επανέλθει στις 13 Φεβρουαρίου.

Για τους πελάτες του, που βρίσκονται σε διακοπές, θα υπάρχουν πτήσεις επαναπατρισμού έως και τις 8 Νοεμβρίου. Όσοι έχουν κάνει κράτηση για ταξίδια τις επόμενες ημέρες θα έχουν πλήρη  πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι η βρετανική κυβέρνηση, στο πλαίσιο του δεύτερου lockdown απαγόρευσε όλα τα διεθνή ταξίδια των Βρετανών, εκτός των επαγγελματικών, από αυτή την Πέμπτη.

Η απόφαση αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον ένα μήνα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Συνεχίζεται αύριο η δίκη

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί αύριο, Τρίτη 17 Μαρτίου...

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Άμεση εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου για τα δάνεια του Νόμου Κατσέλη ζητούν οι Κρητικοί δανειολήπτες

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ζητά από τους υπουργούς Πιερρακάκη και Θεοδωρικάκο την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου για τα δάνεια του Νόμου Κατσέλη.

Ψήφισμα μαθητών από το Γυμνάσιο Κολυμβαρίου για τον πόλεμο στο Ιράν

Το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο Μαθητών του Γυμνασίου Κολυμβαρίου εξέδωσε ψήφισμα καταγγέλλοντας την επίθεση ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν και ζητώντας μη συμμετοχή της Ελλάδας.

Απογοητευμένος ο Τραμπ από το «όχι» των συμμάχων για το Ορμούζ – «40 χρόνια σας προστατεύουμε»

Από τις απειλές πέρασε στην… απογοήτευση ο Ντόναλντ Τραμπ για την...