Ντιπ με αβοκάντο
Δύο ώριμα αβοκάντο, 3 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό, 50 γρ. μαγιονέζα, 2 σταγόνες ταμπάσκο, 2 κουταλιές χυμό λεμονιού, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Μ’ ένα μαχαίρι καθαρίζετε το αβοκάντο και αφαιρείτε το κουκούτσι. Στη συνέχεια το λιώνετε σ’ ένα μπωλ, προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε
Ντιπ μουστάρδας
200 γρ. μαγιονέζα, 50 γρ μουστάρδα, 1 πρέζα πάπρικα, 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά με το σύρμα
Ντιπ ελιάς
200 γρ μαγιονέζα, 120 γρ πάστα μαύρης ελιάς, 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύετε καλά με το σύρμα