12.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

Ξεσηκώνονται οι Ακρωτηριανοι για το κυνοκομείο στο Καμπάνι

Ημερομηνία:

Ξεσηκωνονται οι κάτοικοι του Ακρωτηριου μετά την απόφαση του Δήμου Χανίων να προχωρήσει σε δημιουργία κυνοκομείου στο Καμπάνι. Μάλιστα, τξν Πεμπτη στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιησουν συγκέντρωση στην Πλατεία των Καθιανών.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής:

Τοπικά Συμβούλια, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Αθλητικά Σωματεία του Ακρωτηρίου, θα συγκεντρωθούν την Πέμπτη 3 Ιουνίου στις 8 μ. μ. στην Πλατεία των ΚΑΘΙΑΝΩΝ, με σκοπό την έκφραση διαμαρτυρίας και την εξεύρεση τρόπων αντιμετώπισης της βάρβαρης επίθεσης που δέχεται για μια ακόμη φορά το επιβαρυμένο Ακρωτήρι μας, από τον Δήμαρχο Χανίων κ. Σημαντηράκη Παναγιώτη.

Παρά τις δύο ομόφωνες αρνητικές αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Κουνουπιδιανών και παρά τις οχλήσεις και διαμαρτυρίες των κατοίκων του Ακρωτηρίου, ο Δήμαρχος Χανίων προχώρησε στην χωροθέτηση του Κυνοκομείου στα 117 στρέμματα στο ΚΑΜΠΑΝΙ.

Η καταστροφή του πολύτιμου χώρου δίπλα στο Γυμναστήριο και στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και η υποβάθμιση της περιοχής δεν μπορεί να έχουν την αποδοχή κανενός.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς όλους να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 (μάσκες, αποστάσεις, απολυμάνσεις).

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλείνουν τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Πανελλαδικό μήνυμα στήριξης στους αγρότες

Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία κρεοπωλών για κλείσιμο των κρεοπωλείων...

Χωρίς συμφωνία η συνάντηση αγροτοκτηνοτρόφων με την Κυβέρνηση

Χωρίς «λευκό καπνό» ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μποδοσάκη...

Ο αόρατος κόσμος γύρω από την κτηνοτρόφια: 60+ επαγγέλματα που δεν βλέπουμε

Πίσω από κάθε μονάδα εκτροφής λειτουργεί ένα ευρύ, τεχνικό...