12.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

“Μου επιτέθηκε” λέει ο 88χρονος ιερέας που σκότωσε τη γάτα

Ημερομηνία:

Την γάτα κατηγόρησε ο ιερέας κατά την απολογία του στον ανακριτή σχετικά με την πράξη του να χτυπήσει μέχρι θανάτου το άτυχο ζώο και εν συνεχεία να το βάλει σε μία πλαστική σακούλα και να το πετάξει στα σκουπίδια.

Ο ανακριτής επισκέφτηκε τον 88χρονο στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και νοσηλεύεται, ακούγοντας τον ιερέα να ισχυρίζεται πως η γάτα τού επιτέθηκε την ώρα που εκείνος περπατούσε στην αυλή του σπιτιού του και πως αναγκάστηκε να τη χτυπήσει με ένα σκουπόξυλο προκειμένου να την αποφύγει.

Σύμφωνα με το e-thessalia, αποφασίστηκε ο 88χρονος συνταξιούχος κληρικός να αφεθεί ελεύθερος, με μοναδικό περιοριστικό όρο αυτόν της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως ο ηλικιωμένος, το βράδυ της περασμένη Δευτέρας, ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια αισθάνθηκε αδιαθεσία, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Την Τρίτη, ο εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε σε βάρος του δίωξη για ζωοκτονία σε βαθμό κακουργήματος και διαβίβασε τη δικογραφία στην ανακριτή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 88χρονος φέρεται να σκότωσε την Κυριακή, μια πιθανόν αδέσποτη γάτα με ξύλινη ή μεταλλική ράβδο, στη συνέχεια την έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην πόλη του Βόλου.

news247.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πώς φεύγουν οι βάρκες για την Κρήτη από το «στρατόπεδο συγκέντρωσης» των δουλεμπόρων στο Τομπρούκ της Λιβύης | Βίντεο

Βίντεο-ντοκουμέντο από «στρατόπεδο συγκέντρωσης» δουλεμπορικού δικτύου στο Τομπρούκ της...

Τριμερής: «Η συμμαχία μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου αποτελεί πυλώνα σταθερότητας»

Ολοκληρώθηκε τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, με τη συμμετοχή του Κυριάκου...