12.8 C
Chania
Thursday, December 25, 2025

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό νοσηλεύεται βρέφος 35 ημερών

Ημερομηνία:

Σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται με κορονοϊό βρέφος 35 ημερών.

Το μωρό διακομίσθηκε από την Καβάλα, αφού κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει καλή.

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και ο Ακτινολόγος του νοσοκομείου, Χρήστος Παπαστεργίου, ο οποίος έκανε λόγο για συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα στην Θεσσαλονίκη. “Η χθεσινή εφημερία ξεπέρασε τις 30 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό. Από τους 52 που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες ΜΕΘ, οι 20 είναι κάτω των 40 ετών. Αναμεσά τους νοσηλεύεται και το μωράκι 35 ημερών, το οποίο εισήχθη στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του”, σημείωσε.

Tόνισε δε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νοσηλευμένων σε ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι.

Μιλώντας στο Voria, ο Χρήστος Παπαστεργίου είπε πως το βρέφος διακομίστηκε στο Παπαγεωργίου από την Καβάλα πριν από δύο ημέρες, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απλή κλίνη Covid, ενώ φαίνεται πως κόλλησε από το οικογενειακό του περιβάλλον.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπάνιο έγχρωμο βίντεο – ντοκουμέντο με τον Κισαμίτη σπουδαίο βιολιστή Νικόλαο Χάρχαλη

Ο Νικόλαος Χάρχαλης (πραγματικό όνομα Νικόλαος Χαρχαλάκης) (1884-1974) γεννήθηκε...

Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ 3.000 “ιδιοκτήτες” για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο πλαίσιο των διασταυρώσεων, που πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή...

Η σοκολάτα μπορεί να εξαφανιστεί μέχρι το 2050 – Υπάρχει υποκατάστατο;

Η σοκολάτα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα «κλιματικό βαρόμετρο», καθώς τα ακραία καιρικά...