16.5 C
Chania
Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2026

Κρήτη: Μειωμένες οι νοσηλείες – Έξι νέοι θάνατοι από κορονοϊό

Ημερομηνία:

Έξι ασθενείς με κορονοϊο κατέληξαν το προηγούμενο 24ωρο στα νοσοκομεία της Κρήτης.

Πρόκειται για δύο ηλικιεμώνους που πέθαναν νοσηλευόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ δύο ακόμα γυναίκες, 57 και 80 ετών, κατέληξαν στο νοσοκομείο Χανίων.

Επίσης, το τελευταίο 24ωρο, κατέληξαν δύο ακόμη γυναίκες, 75 και 50 ετών, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και στο νοσοκομείο της Σητείας.

Στο μεταξύ, οι νοσηλείες στα νοσοκομεία της Κρήτης ασθενών με covid-19 παρουσιάζουν περαιτέρω ελαφρά μείωση και φτάνουν συνολικά τις 191. Από ατούς, οι 161 νοσηλεύονται σε κλινικές covidκαι οι 30 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, εκ των οποίων οι 23 ασθενείς έχουν διασωληνωθεί.

Αναλυτικά οι νοσηλείες:

  • Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 57 ασθενείς, οι 45 στην κλινική covid και οι 12 στη ΜΕΘ, οι 10 διασωληνωμένοι
  • Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 39 ασθενείς, οι 33 στην κλινική covid και οι 6 στη ΜΕΘ, οι 2 διασωληνωμένοι
  • Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται 57 ασθενείς, οι 47 στην κλινική covid και 10 στην ΜΕΘ, οι 9 διασωληνωμένοi
  • Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται 20 ασθενείς, οι 18 στην κλινική covid και 2 στη ΜΕΘ, διασωληνωμένοi
  • Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου νοσηλεύονται 9 ασθενείς στην κλινική covid
  • Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας νοσηλεύονται 7 ασθενείς στην κλινική covid
  • Στο Νοσοκομείο Σητείας νοσηλεύονται 2 ασθενείς στην κλινική covid

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων: Καταγγελία για άνοιγμα καταστημάτων όλες τις Κυριακές

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων καταγγέλλει την απόφαση του Δημάρχου για άνοιγμα καταστημάτων όλες τις Κυριακές Μάιο-Οκτώβριο σε πέντε περιοχές των Χανίων.

Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος Πολυτεχνείου Κρήτης: Καταγγελία για συνδικαλιστική δίωξη φοιτητών και κινητοποίηση την Πέμπτη κατά την απολογία

Ο Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος Πολυτεχνείου Κρήτης καταγγέλλει πειθαρχική δίωξη τεσσάρων φοιτητών ΗΜΜΥ από τον καθηγητή Γυφτάκη και τον κοσμήτορα Καρυστινό για συνδικαλιστική δράση.

Ο ιταλικός Άρειος Πάγος ακυρώνει την απαγόρευση Ντράγκι για Δίστομο και γερμανικές αποζημιώσεις

Ο ιταλικός Άρειος Πάγος ακύρωσε με απόφασή του την απαγόρευση Ντράγκι, επιτρέποντας στους Διστομίτες να προχωρήσουν στην εκτέλεση της απόφασης για γερμανικές αποζημιώσεις.

Σωματείο Επισιτισμού Χανίων: Κάλεσμα σε απεργία την Πρωτομαγιά 2026

Το Σωματείο Επισιτισμού Χανίων καλεί σε απεργία Πρωτομαγιάς 2026 με κεντρικό σύνθημα «Λεφτά για μισθούς, όχι για πολέμους». Γενική συνέλευση στις 29 Απριλίου.