13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Μέχρι τη Δευτέρα η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων Μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Ημερομηνία:

Απάντηση Σκανδαλίδη στον Μαν.Στρατάκη.
Απαντώντας σε Αναφορά του βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ.Μανόλη Στρατάκη σχετικά με το αίτημα του Δήμου Βιάννου για παράταση υποβολής των προτάσεων για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013, εξαιτίας της κατάληψης του Δήμου από 10-19/10/2011, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Σκανδαλίδης αναφέρει ότι δόθηκε παράταση για την υποβολή των σχετικών προτάσεων.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
“Το ΥΠΑΑΤ λαμβάνοντας υπόψη την υπ.7800/20-7-2011 επιστολή ενημέρωσης δικαιούχων για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης πράξης από το ΠΑΑ 2007-2013 – Κωδικοί Μέτρων 313,321,322,323 και το γεγονός ότι, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων, υπάρχει αδυναμία έγκαιρης συμπλήρωσης των φακέλων υποβολής πρότασης από τις αρμόδιες υπηρεσίες των ενδιαφερόμενων δικαιούχων, προέβη στην παράταση της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων μέχρι τις 14/11/2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00”.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ