18.2 C
Chania
Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2026

Ο Ορειβατικός στο Ασφέντου και στην κορυφή Περυσινάκι

Ημερομηνία:

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη ορειβατική δραστηριότητα, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου 2011, για να πραγματοποιήσει ανάβαση στην κορυφή Περυσινάκι, υψ. 1.085 μέτρα, που βρίσκεται νοτιοανατολικά του χωριού Ασφέντου, στην επαρχία Σφακίων. Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει με εύκολη πεζοπορία σε καλογραμμένο μονοπάτι, από το Γωνί του οροπεδίου Ασκύφου και η ανάβαση στην κορυφή θα ξεκινήσει από το χωριό Ασφέντου. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ατομικά εφόδια διανυκτέρευσης στην ύπαιθρο.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το μεσημέρι του Σαββάτου, ώρα 13:30, κι επιστροφή το απόγευμα της επόμενης μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα μας www. eoshanion.gr. Αρχηγός της δραστηριότητας είναι ο κ. Μάρκος Μανταδάκης.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων με θέματα κινητοποιήσεων και εκλογών αντιπροσώπων

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων στις 23/4/2026 με θέματα αντιπολεμικών κινητοποιήσεων, απεργιών, εκλογής αντιπροσώπων για το 22ο συνέδριο ΟΛΜΕ και εκπαιδευτικό υλικό.

Ομόφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά κατά του νομοσχεδίου για εργαζομένους ΕΣΠΑ στις κοινωνικές δομές

Ομόφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά κατά νομοσχεδίου Υπουργείου Εσωτερικών. Ζητεί μετατροπή συμβάσεων ΕΣΠΑ σε αορίστου χρόνου και παραμονή εργαζομένων.

Σταύρος Κουκουτσάκης: Ο δημοσιογράφος που έζησε και έγραψε την ιστορία της Σμύρνης

Σταύρος Κουκουτσάκης: Ο δημοσιογράφος από τη Σάμο που έζησε την ακμή και την καταστροφή της Σμύρνης, ίδρυσε τη Νέα Σμύρνη και κράτησε ζωντανή την προσφυγική μνήμη μέσα από τον Τύπο.