19.4 C
Chania
Thursday, December 25, 2025

Στο Ρέθυμνο ο Αλέξης Τσίπρας – Έστειλε μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Ημερομηνία:

Στο Ρέθυμνο βρέθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη. Στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στη μεγάλη πόρτα τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης.

Μιλώντας με πολίτες που βρέθηκαν στην παλιά πόλη για να τον υποδεχθούν είπε ότι βρίσκεται στην Κρήτη και επικοινωνεί με το λαό διότι «βρισκόμαστε σε μία διαδικασία που δεν αφορά μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ».

Φοιτητές από το πανεπιστήμιο Ρεθύμνου ενημέρωσαν τον κ. Τσίπρα για τα προβλήματα στις σχολές τους, εργαζόμενοι από το νοσοκομείο για ζητήματα που αφορούν, όπως ανέφεραν, την υποστελέχωση του νοσηλευτικού ιδρύματος του νόμου, μαθητές οι οποίοι βρίσκονται λίγο πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις του είπαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν απόρροια των προβλημάτων που αντιμετώπισαν λόγω της πανδημίας, καθώς και συνταξιούχοι οι οποίοι έκαναν λόγο για την ακρίβεια και για την δύσκολη καθημερινότητά τους.

Τον κ. Τσίπρα συνοδεύει ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο τομεάρχης υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός και στελέχη του κόμματος.

tsipras reth1.jpg

tsipras reth2.jpg

tsipras reth3.jpg

tsipras reth 4.jpg

tsipras reth7.jpg

tsipras reth8.jpg

 

tsipras reth 9.jpg

tsipras reth 10.jpg

tsipras reth 11.jpg

tsipras reth12.jpg

tsipras reth 13.jpg

tsipras reth14.jpg

tsipras reth 15.jpg

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπάνιο έγχρωμο βίντεο – ντοκουμέντο με τον Κισαμίτη σπουδαίο βιολιστή Νικόλαο Χάρχαλη

Ο Νικόλαος Χάρχαλης (πραγματικό όνομα Νικόλαος Χαρχαλάκης) (1884-1974) γεννήθηκε...

Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ 3.000 “ιδιοκτήτες” για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο πλαίσιο των διασταυρώσεων, που πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή...

Η σοκολάτα μπορεί να εξαφανιστεί μέχρι το 2050 – Υπάρχει υποκατάστατο;

Η σοκολάτα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα «κλιματικό βαρόμετρο», καθώς τα ακραία καιρικά...