Τα φαγητά της είναι πεντανόστιμα. Διαθέτει και σερβίρει ότι και οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή ταβέρνα στην Κρήτη.
Η ουσιώδης διαφορά είναι όμως ότι όλα γίνονται όπως πολύ παλιά – αφού η ταβέρνα δεν διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα.
Κάθε πρωί ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Στέλιος Τριλυράκης, ανάβει φωτιά, ρίχνει κάρβουνα και ξύλα και αρχίζει την προετοιμασία για τα φαγητά του. Χρησιμοποιεί ξυλοφουρνο, παλαιές κουζινες με κάρβουνα, ψησταριά ακόμα και παλαιά σόμπα.
Η ταβέρνα βρίσκεται στην Δράκωνα Κεραμειών, στην Κρήτη, κοντά στα Χανιά, σε υψόμετρο 550 μέτρων.
«Πρόκειται ουσιαστικά για ένα αγρόκτημα όπου παράγουμε την πρώτη ύλη και μετά τη μαγειρεύουμε» εξηγεί ο κ. Τριλυράκης. Οπως εξηγεί μαζεύουν τα φρέσκα αυγά από τις κότες, το γάλα από τα ζώα, τα τυριά, τα κρέατα είναι όλα δικής τους παραγωγής.
«Ελπίζουμε», πρόσθεσε ο ίδιος στην τηλεόραση, «οι άνθρωποι που ζουν στην ενδοχώρα να το δουν ως ένα μέσο επιβίωσης σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε»