14.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Λοβέρδος για υποκλοπές: “Προφανώς δεν είναι λόγος για να πάμε σε εκλογές”

Ημερομηνία:

Την άποψη ότι δεν τίθεται λόγος να πάει η χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές, εξέφρασε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωση που θα ικανοποιεί σίγουρα την… κυβέρνηση.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ρ/σ “Status 107,7”, ερωτώμενος για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και δη, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι “προφανώς δεν είναι λόγος για να πάμε σε εκλογές”.

Η χώρα πηγαίνει σε εκλογές για άλλους λόγους. Είναι όμως σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας”, πρόσθεσε ενώ στη συνέχεια άφησε υπαινιγμούς και για παρακολούθηση του ιδίου, στον απόηχο της υπόθεσης Novartis.

“Μην στέκεστε στο ατομικό. Έλεγαν ορισμένοι συνάδελφοι “ε, κι εμάς μας παρακολουθούν”. Εγώ μάλιστα θα μπορούσα να το πω αυτό, με υποθέσεις βέβαια, χωρίς στοιχεία, και για την περίοδο 17′-18′-19′, για όλους εμάς τουλάχιστον που είχαμε επίτηδες και στημένη εμπλοκή με τη Novartis.

Ξέραμε ότι ακόμη και τους λογαριασμούς μας τους άνοιξαν πριν καν δοθούν οι σχετικές νόμιμες παραγγελίες αλλά, άλλο να το λες αυτό, να το υποθέτεις, άλλο να λες ότι στη Γαλλία έγιναν παρακολουθήσεις υπουργών, του Μακρό, 30.000 πολιτών και άλλο να τα θεωρείς φυσιολογικά και να εξοικειώνεσαι με την προσβολή της δημοκρατίας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, ο Νίκος Ανδρουλάκης σε μακροσκελής δήλωσή του, απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “η περήφανη Παράταξη μαζί με την πλειοψηφία του δημοκρατικού κόσμου της χώρας, σας δείχνει την πόρτα της εξόδου από την εξουσία“.

news247.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: Ίχνη άνδρα από το νησί σε υπόθεση «συμβολαίου θανάτου» στα Καλύβια

Βαρύς οπλισμός βρέθηκε σε κλεμμένο αυτοκίνητο στα Καλύβια Αττικής,...

Καταγγελία για μπαλωθιές οδήγησε στη σύλληψη 55χρονου στα Χανιά

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της παράνομης...