15.8 C
Chania
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026

Ελεύθερος ένας εκ των δύο Κρητικών που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες

Ημερομηνία:

Ελεύθερος, χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, αφέθηκε μετά την απολογία του ο ένας από τους δύο Κρητικούς που κατηγορούνται για την καταδίωξη της οικογένεια των Γερμανών στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το cretalive, πρόκειται για τον 36χρονο συνεπιβάτη του 4Χ4, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα, ωστόσο παραπέμφθηκε στον ανακριτή λόγω συνάφειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος οδηγός του αγροτικού, που έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή (29/08), διώκεται για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, σε βαθμό κακουργήματος.

Κρήτη: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση των “νταήδων” στους Γερμανούς τουρίστες

Βίντεο – ντοκουμέντο που είδε το “φως” της δημοσιότητας παρουσιάζει την επίθεση των δύο Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες και δείχνει καρέ – καρέ πώς εμβόλισαν με το ημιφορτηγό τους το λευκό αυτοκίνητό τους.

Συγκεκριμένα, το οπτικοακουστικό υλικό της επίθεσης αποτυπώνει αρχικά το φορτηγάκι των Κρητικών να κλείνει από αριστερά το αυτοκίνητο των τουριστών και να πέφτει πάνω τους, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να χτυπούν σε τρίτο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, όταν αυτοί προσπαθούν να το αποφύγουν και να απομακρυνθούν, το ημιφορτηγό παίρνει φόρα, κάνει όπισθεν και “καρφώνεται” με μεγάλη δύναμη πάνω στο καπό του λευκού αυτοκινήτου των Γερμανών. Ακολουθεί ο διαπληκτισμός, με τους περαστικούς να τρέχουν να δουν τι συνέβη, ενώ άλλοι φοβισμένοι να απομακρύνονται από την περιοχή.

Πρόκειται για το μοναδικό βίντεο – ντοκουμέντο που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές και τους δύο κατηγορούμενους, καθώς αντικρούει μέρος των βασικών ισχυρισμών τους.

Το βίντεο αυτό φαίνεται να είναι το αποτέλεσμα της καταδίωξης που είχε ξεκινήσει νωρίτερα στον Μυλοπόταμο και κατέληξε στο Πέραμα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι έφηβοι χρησιμοποιούν τα AI chatbot όχι -μόνο- γι’ αυτό που νομίζεις

Η πλειονότητα των εφήβων δηλώνει ότι χρησιμοποιεί chatbot τεχνητής νοημοσύνης (AI), με περίπου τρεις...

“Με πυροβόλησαν και με άφησαν πεθαμένο” – Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος για την επίθεση στο Ρέθυμνο

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη βάναυση επίθεση σε βάρος κτηνοτρόφου, που σημειώθηκε...

Η τράπεζα Edmond de Rothschild “παρακολουθεί την κατάσταση” μετά τις αποκαλύψεις για Έπσταϊν

Η τράπεζα Edmond de Rothschild στη Γενεύη, η οποία συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις...

Τέσσερις νεκροί από πυρά της ακτοφυλακής της Κούβας προς αμερικανικό ταχύπλοο

Η ακτοφυλακή της Κούβας πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερις ανθρώπους...