24.8 C
Chania
Σάββατο, 13 Ιουνίου, 2026

Ηράκλειο: Διέρρηξε το σπίτι για να ξυλοκοπήσει την εν διαστάσει γυναίκα του

Ημερομηνία:

Παραβίασε την μπαλκονόπορτα όχι για να κλέψει, αλλά … για να χτυπήσει! Ο λόγος για 41χρονο από την Αλβανία που δε δίστασε να διαρρήξει το σπίτι στο οποίο ζει η 34χρονη, εν διαστάσει, σύζυγός του, την οποία βρήκε να κοιμάται και της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο 41χρονος άρπαξε τη γυναίκα από το λαιμό και άρχισε να τη χτυπάει, ενώ εκείνη άρχισε να φωνάζει για να γλιτώσει από τα χέρια του.

Στο σπίτι της οδού Κονδυλάκη, στη Θέρισο, στο Ηράκλειο, κλήθηκε η Αστυνομία. Το πρώην ζευγάρι δε βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα, ο 41χρονος συνελήφθη και για αυτό το λόγο, ενώ η 34χρονη προστατεύεται από το νόμο λόγω του ενδοοικογενειακού επεισοδίου σε βάρος της.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στο Ρέθυμνο για οπλοκατοχή και ζωοκλοπή

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στο Δήμο Αμαρίου Ρεθύμνου για παράνομη οπλοκατοχή και ζωοκλοπή. Κατασχέθηκαν περίστροφο, 220 φυσίγγια, ξιφολόγχη και 19 μαχαίρια.

Συλλήψεις σε Ρέθυμνο και Λασίθι για ναρκωτικά, όπλα και ζωοκλοπή

Συλλήψεις σε Ρέθυμνο και Λασίθι: 24χρονος για ναρκωτικά και όπλα, 28χρονος για παράνομο οπλισμό και ζωοκλοπή. Επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη.

Χάρης Μαμουλάκης: Η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Υπ. Πολιτισμού δημιουργεί κρίσιμα ερωτήματα για την Παπούρα

Ο Χάρης Μαμουλάκης θέτει κρίσιμα ερωτήματα για τη σύνδεση της παραίτησης του Γενικού Γραμματέα Πολιτισμού με την απόφαση για το θάψιμο του αρχαιολογικού ευρήματος στην Παπούρα Ηρακλείου.