20.4 C
Chania
Κυριακή, 12 Απριλίου, 2026

Στον Πλατανιά η Ντόρα Μπακογιάννη την Τρίτη

Ημερομηνία:

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη 25 Απριλίου και ώρα 12:00 το Δημαρχείο Πλατανιά όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιάννη Μαλανδράκη και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Στις 13:00 θα επισκεφθεί την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Β. Οδικού Άξονα όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της επιχείρησης Ευτύχη Μαυρογένη και τα μέλη του ΔΣ. Επίσης στις 13:30 η κ. Μπακογιάννη θα συνομιλήσει με κατοίκους του Πλατανιά στο κοινοτικό κατάστημα – πολιτιστικό σύλλογο του δήμου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Αμειβόταν ως επιστήμονας ενώ ήταν απόφοιτος λυκείου

«Ειδικός επιστήμονας» με πτυχίο από εργαστήρι ελευθέρων σπουδών που...

Πρόσχημα τα πυρηνικά, το Ισραήλ πίσω από το αδιέξοδο των συνομιλιών υποστηρίζουν αναλυτές

Σαν δικαιολογία για να αποχωρήσει από τις συνομιλίες αντιμετωπίζουν...

Washington Post: Δολοφονήστε τους Ιρανούς διαπραγματευτές προτείνει η εφημερίδα του Τζεφ Μπέζος

Η Washington Post, η εφημερίδα του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Amazon,...