20.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Στην Ελούντα για την πρωτιά οι Παίδες

Ημερομηνία:

Με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα και να παραμείνει στην κορυφή του 11ου ομίλου η Μικτή Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων θα αντιμετωπίσει σήμερα Τετάρτη (18/1) την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Λασιθίου, στο γήπεδο της Ελούντας, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων ΕΠΣ.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας δεν θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Κοντορινάκης (Κρ. Αστήρ), που δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό που απεκόμισε στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με το Ρέθυμνο.
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλέξει στην αποστολή οι ενωσιακοί προπονητές, Γιάννης Μηνάς και Βαγγέλης Πρόκος, είναι οι εξής:
Κουράκης Μάρκος-Φανούριος (Ποσειδών Τσικαλαριών), Κορωνάκης Ιωάννης (Π.Σ.Ν. Χανιά), Μαραγκουδάκης Χαράλαμπος (Π.Σ.Ν. Χανιά), Καλανδράνης Σταύρος (Ηρακλής Νεροκούρου), Σκουλουδάκης Δημήτριος (Α.Ο. Χανιά), Ιερωνυμάκης Ιωάννης (Α.Ο. Χανιά), Καζάκος Μιλτιάδης (Αρης Σούφας), Κοκκινάκης Ιωάννης (Ιωνία 2000), Τατάροβ Σάββας (Δόξα Παχιανών), Αγναντής Αλέξανδρος (Πανακρωτηριακός), Μανιουδάκης Αναστάσιος (Ασπίδα), Ξηράκης Σαράντος (Νέοι Μινωταύρου), Καραντωνάκης Ζαχαρίας-Ραφαήλ (Πλατανιάς), Στεφανίδης Ηλίας (Αρης Σούδας), Πάτας Νικόλαος (Ασπίδα), Σκευοφύλαξ Κωνσταντίνος (Α.Ο. Χανιά), Στρατινάκης Σταύρος (Π.Σ.Ν. Χανιά), Μπικάκης Αθανάσιος (Πανακρωτηριακός).
Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 13.00 με διαιτητή τον κ. Σωτηριάδη (Μπινιχάκης-Βλάσσης), της Ένωσης Λασιθίου.

Δηλώσεις προπονητών
Πρόκος: «Θα ματώσουμε για τη νίκη»

Την πίστη του ότι οι Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων θα αναδειχθούν νικήτριες στα παιχνίδια της Τετάρτης (18/1) με αντίπαλο τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Λασιθίου εξέφρασε στις δηλώσεις του ο ενωσιακός προπονητής, Βαγγέλης Πρόκος.
Αναλυτικά ο κ. Πρόκος ανέφερε: «Όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν όλα τα παιχνίδια είναι πολύ ενδιαφέροντα και αμφίρροπα. Οι διαφορές έχουν μικρύνει και πέρα από αυτό στις μικρές ηλικίες δεν μπορείς να προεξοφλήσεις απόδοση των παιδιών σου, διότι επηρεάζονται πολύ και από τους αστάθμητους παράγοντες. Εμείς πηγαίνουμε για να κερδίσουμε στο Λασίθι. Θα… ματώσουμε και θα ιδρώσουμε για να πάρουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια, αλλά επειδή βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση πιστεύω ότι νικητές θα είμαστε εμείς».

Μηνάς: «Για τη νίκη και στα δύο παιχνίδια»
Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που κρύβουν τα παιχνίδια, λόγω και του μακρινού ταξιδιού, ο ενωσιακός προπονητής, Γιάννης Μηνάς, τόνισε ότι στόχος των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Χανίων είναι οι νίκες απέναντι στο Λασίθι.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Μηνάς: «Πάμε μακρινό ταξίδι για να αντιμετωπίσουμε το Λασίθι, που έχει δείξει ότι διαθέτει καλές ομάδες. Στους Παίδες θέλουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα για να πάμε στο τελευταίο παιχνίδι για την πρωτιά. Όσον αφορά τους Νέους κι εκεί στόχος είναι η νίκη για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, αν και η βαθμολογική θέση αδικεί τα παιδιά».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...