18.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

Ανακαλύψτε τις φυσικές πισίνες του Αγίου Νικολάου – Οι “κρυφές” ομορφιές της Κρήτης | Βίντεο

Ημερομηνία:

Με μια ηλιόλουστη καλημέρα και ένα ονειρικό μικρό  σποτ μόλις 16 δευτερολέπτων ο Δήμος Αγ. Νικολάου μας θύμισε ότι η ανατολική πλευρά της Κρήτης διαθέτει πολλές κρυφές ομορφιές!  Με αγωνία όλοι περιμένουν  να δουν  αν πάρει μπροστά η βαριά βιομηχανία της χωράς μας . Ο Τουρισμός. Η περιοχές της  Ελούντας και του Αγ. Νικολάου πρωτοπορούσαν σ΄ αυτόν  τον τομέα,  από την δεκαετία του 60.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι  απ΄τις ομορφότερες  γωνίες της Κρήτης. 

Η μαγευτική λίμνη, η υπέροχη θέα, οι πεζόδρομοι, το τουριστικό, αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακό του στυλ, τον κάνουν τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό! Η ευρύτερη περιοχή, του Δήμου Αγίου Νικολάου, διαθέτει πολυάριθμες παραλίες. Μικρούς  όρμους , ατελείωτες αμμώδεις ακτές, κόλποι με κρυστάλλινα νερά, είναι μερικές από τις υδάτινες επιλογές σας .

Θαλάσσια σπορ, οργανωμένες πλαζ και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα ικανοποιούν κάθε παραθεριστή. Σε συνδυασμό με την ασφάλεια που προσφέρεται λόγω του κλειστού κόλπου του Μιραμπέλλου, όλες οι παραλίες πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ενώ αρκετές από αυτές έχουν βραβευτεί με τη «Γαλάζια Σημαία».

Όσο εντυπωσιακές  κι αν είναι οι ακτές του Αγίου Νικολάου, καλό θα είναι να εξερευνήσετε  τη γύρω  ορεινή περιοχή. Τα βουνά που οριοθετούν την περιοχή με τον κόλπο του Μιραμπέλου δημιουργούν ένα υπέροχο τοπίο. Με μικρά γραφικά χωριά και φιλόξενους ανθρώπους.

H Ελούντα, με τους διάσημους φιλοξενούμενους και την καθηλωτική φυσική ομορφιά θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Η Ελούντα, είναι  ένας μικρόκοσμος πολυτέλειας. Σταθερή επιλογή για προέδρους κρατών, πρωθυπουργούς, σεΐχηδες και VIPs, προσφέρει απλόχερα τα θέλγητρα μιας από τις ωραιότερες περιοχές της Κρήτης, την πολυτέλεια μοναδικών resorts με σέρβις υψηλών προδιαγραφών.

Γύρω από τον ιδιωτικό αυτό παράδεισο, το σκηνικό ,  στον Άγιο Νικόλαο είναι μυθικό: από τη μια η  λίμνη που ο θρύλος τη θέλει απύθμενη και από την άλλη η Σπιναλόγκα, η βραχονησίδα-μύθος, με το κάστρο που το σημάδεψε η ιστορία .

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ