18.8 C
Chania
Friday, October 18, 2024

O Π. Πολάκης καταγγέλει “αίσχος” στο Δήμο Σφακίων που πρέπει να διορθωθεί – Ποιο το μήνυμά του προς τον Δήμαρχο Σφακίων

Ημερομηνία:

Με βίντεο που ανάρτησε ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που συνοδεύεται από κείμενο αναφέρεται σε έργο ύψους 350.000 ευρώ που χρηματοδοτήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Σφακίων το οποίο όμως δεν προχώρησε όπως όφειλε με την εικόνα σήμερα να είναι αποκαρδιωτική. Μάλιστα, όπως σημειώνει, το ποσό που ξοδεύτηκε δε μπορεί να υπερβαίνει τα 70 με 80 χιλιάδες ευρώ, θέτοντας έτσι το ερώτημα τι έγινε η διαφορά των χρημάτων μέχρι τα 350.000 ευρώ.

Γράφει πιο αναλυτικά:

-Επειδή αυτόν τον τόπο τον πονάω.

-Επειδή στις δέκα παρέες που εκατσα οι εννιά μου λέγαν γι αυτό το έργο .

-Επειδή αυτό το έργο ξεκίνησε ως ιδέα επι δημαρχίας μου και χρηματοδοτήθηκε με τη βοήθεια μου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ .(Παιδική χαρά και αθλητικές εγκαταστάσεις στο Φραγκοκαστελλο σε οικόπεδο που παραχώρησε η ενορία Πατσιανου,χρηματοδότηση με 350.000 ευρώ)

-Επειδή ΑΛΛΑ πράγματα προέβλεπε και ΑΛΛΑ έγιναν και μάλιστα σε έργο που δόθηκε με απευθείας ανάθεση χωρίς έκπτωση!!!

-Επειδή αυτό το ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ!

-Επειδή πρέπει να πάρουν θέση οι υποψήφιοι δήμαρχοι!

Δείτε το βίντεο :

Σημειώνουμε ότι στη συγκεκριμένη ανάρτηση αντέδρασε ο Δήμαρχος Σφακίων Μανούσος Χιωτάκης γράφοντας τα εξής:

Πριν απο λίγο είδα μια ανάρτηση του κ.Πολακη που δεν μπορώ να μήν απαντήσω διότι λίγο πολύ με αποκαλεί κλέφτη..

Πρώτο ψεύδαιστε ότι το χρηματοδότησε ο ΣΥΡΙΖΑ .

Στις 25 Νοεμβρίου 2019 είχα συνάντηση με το υπουργό εσωτερικών.( Φωτογραφία ) και στις 5 Δεκεμβρίου 2019 ( που εσείς δεν είσαστε κυβέρνηση) ήλθε η χρηματοδότηση.

Δεύτερο όταν αναρτήσετε κάτι πρέπει πρώτα να παίρνετε πληροφορίες από την ΤΥ του δήμου και μετά αναρτήζετε.

Άρα καί του πιο φτωχού το μυαλό το θεωρεί ΠΡΟΚΛΗΣΗ..

Λέτε ότι πονάτε τον τόπο αυτό. Αν τον πονούσατε το 2015 που σας εκλέξαμε δήμαρχο με την προϋπόθεση ότι δεν θα τα εγκαταλείψεις γιατί σε 5 μήνες τα παράτησες και έφυγες?

Και εφόσο τον αγαπάς με αυτές τις αναρτήσεις σου παίζεις επικίνδυνα παιγνίδια στην επαρχία.

Λέτε ότι θα συνεχίσετε να γράφετε αυτό κι ήθελα και εγώ διότι όσο γράφετε βάζετε Λύπασμα στην παράταξη μας

Εγώ κ.Πολακη είμαι 48 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση.. ο πατέρας μου 40 χρόνια και έφυγε με το πρόσωπο του καθαρό όπως και εγώ θα φύγω καθαρός οπότε το αποφασίσω..

May be an image of 3 people

Στην ανάρτηση του Δημάρχου Σφακίων ανταπάντησε ο Παύλος Πολάκης επισημαίνοντας τα εξής:

Οποίος έχει τη μύγα μυγιαζεται!!

Εφόσον λες αυτά Μανούσο Χιωτακη άκου τα εντελως καθαρα τώρα:

1) Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ μέσω του προγράμματος Φιλοδημος το Μάιο -Ιούνιο του 2019 γιατί είχαν αργήσει από το δήμο να στείλουν τα στοιχεία που ζητήθηκαν το Φλεβάρη του 2019.

2) Ο Θεοδωρικάκος που ήταν ο πρώτος υπουργος Εσωτερικων της κυβέρνησης της ΝΔ το 2019 έκανε (και το ξέρεις πολύ καλά και εσυ και ο αποβιωσας Μανουσος Βολουδακης αλλά το κάνατε για να δείξετε πως και καλά εσείς ενεργήσατε για το έργο ενώ δεν κάνατε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ)το εξης:

Πήρε όλα τα έργα των δήμων που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» αλλά δεν είχε προχωρήσει ο διαγωνισμος ,τα πάγωσε ,μετονόμασε το πρόγραμμα σε «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και ξαναέστειλε τις ίδιες ακριβώς εγκρίσεις για τα ίδια ακριβώς έργα για να ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!

2)Στην ανάρτηση λέω τι περιελάμβανε το έργο και στο βίντεο φαίνεται τι ακριβώς έχει γίνει!

ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ;;;

Θέλεις να μου πεις πως αυτό το ρημαδιό με τα τοιχία και το μπάζωμα κάνει 350.000 ευρώ;;;;

Όταν μάλιστα η παιδική χαρά που περιλαμβανόταν σε αυτά έγινε από άλλο πρόγραμμα ;;;(πάλι του ΣΥΡΙΖΑ)

Αυτό που έχει γίνει εκει δεν κάνει πάνω από 70-80.000 ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ!!(λεω εν γνωσει μου πολλά)

Να καλέσουμε την Αποκεντρωμενη διοίκηση να εκτιμήσει το έργο !!! Να μας δείξει ο Εργολαβος (Δρακακης) τους πίνακες που κατέθεσε για να πληρωθεί να δούμε πόσο τιμολόγησε αυτές τις εργασίες;;;; Δώσε τα στοιχεία από την τεχνική υπηρεσία στη δημοσιότητα

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ.( Άλλωστε αυτή τη γνώση τη χρησιμοποίησα πολύ και ως υπουργος Υγειας κάνοντας τεράστια εξοικονόμηση )

3) Εγώ τον τόπο και τον αγάπησα και τον ΕΝΩΣΑ. Εσυ δυστυχώς με την στάση σου τον δίχασες και συνεχίζεις να τον διχάζεις ,όταν ποτε δεν αποδέχθηκες πως η παράταξη μετά την αποχώρηση μου εξέλεξε δήμαρχο το Ζερβό .Εσυ διέσπασες την παράταξη της Αγωνιστικής Δημοτικής Συμεργασιας Σφακιων που είχε πάρει με εμένα υποψήφιο δήμαρχο 96,4% στις εκλογές του 2014 (και όχι 18 που γραφεις)

Εγώ έφτιαξα το δημόσιο χώρο της επαρχίας με τις αναπλάσεις και όλα τα έργα εκείνης της περιόδου και όχι τα ατομικά ρουσφετακια και εξυπηρετήσεις όπως δυστυχώς ξαναγίνεται τα τελευταία 4 χρόνια μετα τις εκλογές του 2019.

4)Αν θυμάμαι καλά (και θυμάμαι) ήσουν από αυτούς τους δημοτικους συμβουλους της παραταξης μας τότε ,που όταν τους ρώτησα το Δεκέμβρη του 14 να κατεβω βουλευτης ή όχι ήσουν φανατικός στο να κατεβω!!

Και βέβαια εκει που πήγα πάλι έργο έκανα και πολλές χιλιάδες άνθρωποι σήμερα ζουν από αυτά που κάναμε στο Εθνικό Σύστημα Υγειας και αντέχουν μέχρι σήμερα……

5)Εγώ έκατσα 4 χρόνια Αναπλ.υπουργος Υγειας και διαχειρίστηκα 10,8 δις ευρώ κάθε χρόνο για 4 χρόνια.(σύνολο 43,2 δις)

ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ!!!

Κατάλαβες Μανούσο;;;;;

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα….ΟΛΩΝ ΜΑΣ…..

May be an image of 3 people, phone and text
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ