21 C
Chania
Κυριακή, 12 Απριλίου, 2026

Αηδιαστική ανάρτηση της Θύρας 13 Πετραλώνων: «Αφήστε ελεύθερα τα αδέρφια μας»

Ημερομηνία:

Μερίδα χουλιγκάνων του Παναθηναϊκού προκαλεί στα social media και προσβάλλει τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του, ζητώντας την απελευθέρωση των δολοφόνων του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη.

Συγκεκριμένα, η Θύρα 13 Πετραλώνων έγραψε στο instagram: «Freedom to the brothers» (σ.σ. Αφήστε ελεύθερα τα αδέρφια μας).

Δείτε την ανάρτησή της:

Προκαλεί η Θύρα 13 Πετραλώνων: «Αφήστε ελεύθερα τα αδέρφια μας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ» (ΦΩΤΟ)

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Αμειβόταν ως επιστήμονας ενώ ήταν απόφοιτος λυκείου

«Ειδικός επιστήμονας» με πτυχίο από εργαστήρι ελευθέρων σπουδών που...

Πρόσχημα τα πυρηνικά, το Ισραήλ πίσω από το αδιέξοδο των συνομιλιών υποστηρίζουν αναλυτές

Σαν δικαιολογία για να αποχωρήσει από τις συνομιλίες αντιμετωπίζουν...

Washington Post: Δολοφονήστε τους Ιρανούς διαπραγματευτές προτείνει η εφημερίδα του Τζεφ Μπέζος

Η Washington Post, η εφημερίδα του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Amazon,...

Σφοδρή σύγκρουση Νετανιάχου – Ερντογάν για τον πόλεμο στο Ιράν

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου επέκρινε με σφοδρότητα τον Τούρκο πρόεδρο...