15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Έφυγε από τη ζωή ο Παντελής Χίνος – Συλληπητήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Σε ηλικία 90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Παντελής Χίνος.

Ο Παντελής Χίνος υπήρξε ενεργός μέλος της κοινωνίας των πολιτών των Χανίων ενώ λειτουργούσε μαζί με την πιστή σύζυγό του Μαρία βιοτεχνία και κατάστημα με τα κεντήματα “Χίνου”.

Ο Παντελής Χίνος είχε διατελέσει και Αντιπρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 2 το μεσημέρι στον ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Αμπεριά.

Παράκληση της οικογένειας  αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο «Κύτταρο Χαλέπας».

Συλληπητήρια από ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων αποχαιρετά σήμερα έναν εκλεκτό σύντροφο και φίλο. Ο Παντελής Χίνος αφιέρωσε πολλές δεκαετίες στην αριστερά και στην κονωνία.

Υπήρξε ένας χρήσιμος πολίτης που αγωνίστηκε για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Δραστηριοποιήθηκε στον συνδικαλισμό και υπήρξε μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Αφήνει πίσω του μια θαυμάσια οικογένεια στην οποία εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

Αντί στεφάνου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων στη μνήμη του θα καταθέσει συμβολικό ποσό στο «Κύτταρο Χαλέπας» .

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκρηκτικό το κλίμα στη Βουλή για το αγροτικό

Εκρηκτικό παραμένει το κλίμα στη Βουλή για το αγροτικό με φόντο...

Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Κρήτη!

Παραγγελία στους εισαγγελείς της χώρας απέστειλε ο Εισαγγελέας του Αρείου...

Αύξηση πληθωρισμού τον Νοέμβριο, «φωτιά» ενοίκιο, καφές, κρέας

Όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία, μια σειρά από...